Impressal, en unik märkning

Impressalen är en unik kvalitet som består av endast färg, lack och adhesiv, och som du bara hittar hos oss. Den är supertunn, smidig och stryktålig, går inte att ta bort i ett stycke, ramlar aldrig av. Produkten är märkt för evigt - om du vill. Impressal kan därmed vara ett priseffektivt och praktiskt alternativ till att trycka direkt på produkterna, inte minst eftersom de är lätta att applicera.

Impressal kan produceras i form av så kallad "bokstavslack", det vill säga fristående bokstäver som appliceras i ett stycke med hjälp av en bärare som sedan avlägsnas. Kvar blir bara bokstäverna och ett mycket elegant utseende.

Användningsområden för gnuggisar är exempelvis märkning av maskiner, verktyg, inventarier, medicinsk apparatur, hjälpmedel, datorer, cyklar, hushållsapparater, elektronikprodukter, hyrobjekt etc. Eftersom Impressal lämpar sig för de flesta material kan samma gnuggis alltså användas till vitt skilda ändamål! 

     
Siemens "Mammomat" - snygg och hållbar märkning i form av Impressal Linde - permanent märkning på truckar

Helo - märkning för bl a bastuaggregat, måste tåla stora temperatursvängningar
   
 
Specialversioner av Impressal

  • Impressal AP PE
  • Impressal AP PP
Dessa två versioner av vår supergnuggis Impressal är speciellt utvecklade för ytor av polyethylene (PE) resp Polypropylene (PP). AP står för apolar. Adhesivet (häftämnet) är den stora aktören här. Tester visar att dessa märken får en suverän vidhäftning och tål mycket nötning och stora temperatursvängningar.

Användningsområden är soptunnor, återvinningskärl, maskiner där märket kommer på plastyta, plastbehållare, verktygsväskor, etc. Fördelen är också att märket är av samma material som produkten i övrigt och förenklar vid återvinning och destruktion.
 
Datablad i PDF-format 
Appliceringsinstruktioner 
 

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan